Home Onze honden Nieuws Nestjes Pupbemiddeling Fotopagina
Rasstandaard Gastenboek Links Memoriam Diversen DDR-Lijn

Nieuws

6 april 2024

Ons K-nest is geboren!!! Klik hier voor het verslag en foto's

11 februari 2024

Begin februari is Zarka gedekt door Broer. Dit is een nestherhaling van vorig jaar omdat ik denk dat de combinatie met Broer goed past. De pups van vorig jaar laten zich goed zien. Over een paar weken zal ik een echo laten maken om te zien of de dekking gelukt is. Mocht de dekking gelukt zijn worden de pups rond 6 april geboren. Natuurlijk houden we jullie via de website op de hoogte. Als je je, vrijblijvend, aan wilt melden voor een pup kan dit via de pagina Pupbemiddeling.

16 maart 2023

Alle pups hebben een baasje gevonden!

12 maart 2023

Er is nog een volledig zwart reutje beschikbaar van ons J-nest. Hij mag deze week uitvliegen naar een nieuw baasje. Wilt u in aanmerking komen voor een pup kijk dan op de pagina Pupbemiddeling, bel of mail ons.

  Jyri van 't Hogeland, 7 week  
   

Ons J-nest is geboren. Klik hier voor een verslag en foto's. En mocht u in aanmerking willen komen voor een pup kunt u een formulier invullen via pagina Pupbemiddeling

Afgelopen dinsdag ben ik met Zarka bij de dierenarts geweest om een echo te laten maken. Daarop was duidelijk te zien dat Zarka drachtig is van Broer. Eind januari verwachten we, na ruim 4 jaar, weer puppy's.
     
 

Zarka is eind oktober gedekt door Broer fan Fryske Grun. Volgende week zal ik een echo laten maken om te zien of ze drachtig is. Als ze drachtig is en alles blijft goed gaan worden de pups eind januari verwacht. Ik hou jullie op de hoogte.