Home Onze honden Nieuws Nestjes Pupbemiddeling Fotopagina
Rasstandaard Gastenboek Links Memoriam Diversen DDR-Lijn

H-nest van 't Hogeland

Week 8

8 augustus 2017

Dag 50

Maandag was een rustige dag. De pups zijn lekker buiten geweest. De voorbij rijdende tractors, combine's, enz... trokken ze zich niks van aan. Tijdens het maaien zijn ze even binnen geweest maar daar waren ze het niet mee eens. Toen dat klaar was zijn ze dus nog maar weer naar buiten geweest. Vanmorgen ging Grieko om half zes van bed af en de puppen wilden toen dus ook naar buiten. Dat lieten ze goed merken. Gisteren hebben we nieuwe portretfoto's gemaakt. Dat viel niet mee. Vooral Hector had geen zin. Maar uiteindelijk is het toch weer gelukt. Vanmiddag kregen de pups bezoek van hun papa, Ginn, en baasje Albert. (foto's volgen nog) Ook Wim en Karim kwamen. Zij zullen straks Hochi gaan krijgen. We hebben de pups lekker in de grote tuin laten lopen met Ginn en Eara. Wat hadden die kleintjes en Ginn een hoop lol!! Na een tijdje waren de pups op en hebben we ze terug gedaan in de ren. Daar vielen ze in een diepe coma.
Hatchi Hector is baasgericht Hector
Hector geeft poot Buurvrouw met Hatchi Linda met Hector
  Dag 51  
Vandaag was een dag zonder bezoek. Ook een dag zonder socialiseren buitens huis omdat de auto stuk is. Wel reden er vandaag vrachtwagens en trekkers af en aan bij ons. De pups kijken niet op of om als er iets langskomt. Vanavond mochten ze weer even met Eara in de grote tuin spelen. En ze hebben zo ontzettend veel lol als ze daar rond mogen rennen. Ze waren het er dan ook weer niet mee eens dat ze naar binnen moesten. Na wat gegil zijn ze toch in slaap gevallen. Als ik na de laatste maaltijd 's avonds het licht uit doe vallen de pups gelijk in slaap en wordt het rustig.
Ginn met zijn kroost Karim met Hochi Pa en ma dik lol en de kids er achteraan, iedereen blij
Eara en Ginn Ginn, Eara en Hector "Ieniemienie" Hatchi
Spelen papa? Kusje voor papa Daar ligt papa!!!!
  Dag 52  
Vanmorgen ging ik speuren met Aicira. Ik had ook de pups meegenomen zodat deze even konden socialiseren met de koeien en kalfjes. We, Kevin en ik, hebben de pups meegenomen in de stal en ze daar op de grond gezet. Ze keken even om zich heen en gingen toen lol maken. Ook gingen ze heel nieuwsgierig kijken bij die grote koeien. Totaal niet onder de indruk! Er klapte nog even een hek dicht. Toen schrok Hatchi even. Ze bleef even staan kijken en ging toen weer spelen. Ook het autorijden gaat goed. Ze piepen wel even maar ze doen het super!
Hatchi samen met Kevin tussen de koeien Waar zijn wij belandt Hatchi wordt kletsnat gelikt door een koe maar het kan haar niks schelen
Dik lol Even neuzen Lekker aan het verkennen
  Heel nieuwsgierig Ze hebben heel veel speeltjes maar willen allemaal dezelfde
  Toetje (zit niks meer in) bij mama Hector heeft een bloempot gevonden
   
  En hij geeft hem niet af  
  Dag 53  
Vandaag heb ik de laatste voorbereidingen gedaan voor het komende afscheid. En wat zie ik daar deze keer tegenop. Het is elk moment van de dag zo genieten van deze deugnieten. Morgen mogen ze lekker mee naar de hondenclub. Dat gaat dus een drukke dag worden voor de pups. Daarom hebben we vandaag niks met ze gedaan. Ze zijn heerlijk buiten en spelen af en toe met Eara. De spelletjes onderling worden vaak heftige ruzies. Daaraan kun je ook zien dat ze er aan toe zijn om de wijde wereld in te trekken. Vanavond hadden ze weer dik feest met de schommel. Erop, erom en eronder. Je kunt er van alles mee. Ook werden er verschillende rondjes gerend, achter elkaar aan. Eara heeft ze ook alvast geleerd hoe je speeltjes sloopt. Dus aanstaande baasjes, opgepast!
He vrouwtje! Gewoon bovenop mama Kijken wat de andere honden doen
  Dag 54  
Vandaag zijn de puppen meegeweest naar de hondenclub. Daar aangekomen mochten ze mee de kantine in en wat hadden ze daar een feest. Ze zijn echt nergens van onder de indruk. Tussen de middag heb ik ze eten gegeven en daarna moesten ze verplicht rusten. Ze zaten in de aanhanger en hadden dan ook alle ruimte. Na een tijdje heb ik ze weer wakker gemaakt en ze meegenomen naar het veld. Daar was op dat moment nog manwerk bezig en ook daar keken ze niet op of om. Na het manwerk mochten ze mee het veld op. Wat hebben die kleintjes genoten en ik natuurlijk ook. Dit was de laatste dag samen. Morgenvroeg gaat de eerste pup weg. Het zal wel een mega moeilijke dag worden want wat ga ik dit nestje missen!!!
Dicky is aan het vegen en Hochi vindt dat maar wat interessant   Hochi
Hector vindt het wel gezellig al die mensen Peter opvreten Knuffel halen bij Wilma
Luna en Hatch Wat een lol, wat was dat genieten Aanvalluh........
Knappe Hochi De kids vermaken zich wel met de pups Hatchi houdt alles goed in de gaten
Volgas De pups rennen achter Marthijs aan En ze kunnen al flink hard rennen
 

Dag 55

 

Vandaag was het dan zover. De puppen zijn vertrokken naar hun nieuwe huisjes. Om 9 uur vertrok de eerste pup. Isis is vertrokken met Hatchi die nu als Nona door het leven zal gaan. Ze gaat wonen bij Nina en Miss. Daarna was het de beurt aan Wim en Karim. Hochi is vanaf vandaag van hun en zal samen gaan wonen met Duvel, een Chodsky pes. Zij gaat door het leven als Djarré, vernoemd naar Djarré van Albert en Rene. En als laatste is Hector vertrokken. Hij gaat wonen bij Sjack en Jocé en hun kinderen. Zij hebben ook al een hondje bij ons vandaag. Asmar is een hond uit ons eerste nest. Hector zal Hector blijven. Iets waar ik toch wel erg blij mee ben. Grote Hector (daarna is hij vernoemd) heeft een hele grote plek in mijn hart. Ik heb inmiddels de eerste berichten binnengekregen en met alle pups gaat het goed. Ze voelen zich al lekker thuis en zijn flink op onderzoek uit. Ook de ritten naar huis zijn erg goed gegaan. Eara doet het ook super. Ze is tot nu toe nog niet zoekende geweest.

Isis met Hachi- Nona Karim, Wim en Bas met Hochi-Djarré Sjack en Jocé met Hector
Ik wens alle baasjes heel veel plezier en geluk met hun pup. Dit nestje zullen we nog vaak wat van gaan horen en zien. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Albert en Rene, heel erg bedankt voor het vertrouwen die jullie in ons hadden. En natuurlijk ook voor alle hulp en gezelligheid. Ook wil ik iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes, appjes en telefoontjes.