Home Onze honden Nieuws Nestjes Pupbemiddeling Fotopagina
Rasstandaard Gastenboek Links Memoriam Diversen DDR-Lijn

H-nest van 't Hogeland

Week 7

1 augustus 2017

Dag 43

Alweer 6 weken jong. Waar blijft de tijd. Gisteren zijn de pups geent. Eerst kregen ze een checkup om te zien of ze allemaal gezond zijn. En ze werden allemaal goedgekeurd. Ze hebben zich voorbeeldig gedragen bij de dierenarts. Ook kregen de pups nog bezoek van family Koerts. Haar vader en moeder hebben Wilma, een zus van Eara. Zij hadden ook twee meisjes meegenomen van 4 jaar en anderhalf. Beide dames waren heel dapper tussen die bijtende pyranha's. Vandaag hadden de pups een hele rustige dag. Lekker naar buiten en geen bezoek. Dit omdat er eventueel een reactie zou kunnen komen op de enting. Maar daar hebben de pups totaal geen last van gehad. Ook hebben ze vandaag ontdekt dat ze op de schommel kunnen liggen en klieren. Dit gaf vanavond een paar hele leuke momenten. Vooral Hector is gek met de schommel.

  Heel dapper tussen de pups  
  Hatchi is aan de beurt  
Oren checken En de prik, de chip ligt klaar bekvechten met je zus
  Hector op zijn troon  
Hatchi En een lol dat ze hebben  
   
  Lekker dollen op de schommel  
  Dag 44  
De pups kregen vandaag weer bezoek van JocÚ met haar dochters. Ze keken hun ogen uit. De pups waren alweer zoveel verder in de ontwikkeling. De schommel is nu goed ontdekt en ze hebben groot lol. Vanavond was Patrick met de zitmaaier aan het maaien en de pups trokken zich daar niks van aan. Toen hij vlakbij de ren bezig moest hebben we ze toch maar even naar binnen gedaan. De zitmaaier heeft heel veel lawaai en ik wil niet dat ze er van schrikken. We hadden ze in huis gedaan maar daar waren ze het helemaal niet mee eens. Er werd wat afgegild.
Speeltje ruilen ipv bijten Hector is goedgekeurd Lekker op schoot klieren
  Dag 45  
Vandaag zijn de puppen weer ontwormd. Natuurlijk moesten ze daarvoor gewogen worden. Hector is 6,6 kilo, Hochi 6,1 en Hatchi 5,3 kilo. Ze zijn vandaag maar eventjes buiten geweest. Er waren steeds buien en konden ze vanmiddag eindelijk naar buiten, begint het hard te waaien. Daardoor koelde heb af en vonden ze het zo leuk meer buiten. Nou, gelukkig hoeven ze niet verplicht naar buiten dus hebben we ze lekker naar binnen gehaald. Hector krijgt nu brokjes te eten. De twee dames blijven op vlees omdat ze dat straks bij hun baasjes ook gaan krijgen. Hector is gek op zijn brokjes en eet ze dan ook met plezier op. De oren van Hatchi staan inmiddels helemaal omhoog. Op de foto waaien ze nog wat om.
   
  Dag 46  
Het duurde vandaag even voordat de pups naar buiten konden. Het regende iedere keer en ze hoeven natuurlijk niet helemaal nat worden. Vanmorgen ben ik met Patrick naar het dorp gereden om met de pups bij het hertenkamp te gaan kijken. Dat was geen succes. haha De kippen, ganzen en zwarte zwanen waren totaal niet interessant. Dus zijn we met ze naar de fietsencrossbaan gereden. Daar konden ze even lekker los lopen en daar hebben ze zich dan ook lekker uit geleefd. Heuveltje op, heuveltje af. Daarna weer huiswaarts en dacht je dat ze moe waren? Nee hoor!!! Buiten gingen ze gewoon weer verder met dollen. Vanavond kwam er weer bezoek. Wim en Karim waren terug van hun vakantie. En ik had ze al voorbereidt. Ze dachten dat de pups ontploft waren. Van de ontworming hebben ze totaal geen last gehad.
Ze vonden met elkaar spelen interessanter Heuveltje op, achter Patrick aan Onderling klieren
Hatchi Achter elkaar aan En het heuveltje weer op
Chico mag er ook even bij Dikke beren als ze bij Eara drinken Wim laat zich opvreten
 
Karim knuffelt met 'haar' meisje Lekker op schoot liggen slapen  
  Dag 48  
Vandaag kregen we de hele middag bezoek voor de verjaardag van Patrick. De pups konden lekker de hele dag naar buiten. Daar zijn ze ook het liefste. 's Morgens als ik van bed kom gaan ze gelijk naar buiten zodat ik de ren rustig kan poetsen. Want 's morgens  is het een hele dikke bende in de ren. Ook mijn nichtjes waren hier vanmiddag en ze hebben even leuk met de pups gespeeld. De pups hebben vanavond nog even lekker naast de boerderij lopen dollen. En ze gaan stuk voor stuk allemaal flink op onderzoek.
Hatchi vind het heerlijk op de schommel. Ze ligt er tijden op te slapen Hatchi met haar flapoortjes Raphaela tussen de pups
Charina Charina speelt met Hector Kleine Hatchi wil ook wel even spelen
   
  Lekker op schoot