Home Onze honden Nieuws Nestjes Pupbemiddeling Fotopagina
Rasstandaard Gastenboek Links Memoriam Diversen DDR-Lijn

H-nest van 't Hogeland

Week 6

25 juli 2017

Dag 36

Een stelletje waterratten zijn het. De waterbak zorgt elke keer voor een groot waterballet. Ze stampen er gewoon midden doorheen of gaan er in liggen. De oortjes van Hatchi komen al flink omhoog en gaan richting staan. De kranten zijn ook niet meer veilig. Vaak moet ik de confetti bij elkaar zoeken. Natuurlijk hebben we weer de portretfoto's voor deze week gemaakt. En ook zijn de puppen gisteren gewogen. Hector was bijna 5 kilo, Hochi 4,5 kilo en Hatchi 3,7 kilo. Dikke beren. De speel momenten worden steeds langer maar ook zomaar vallen ze allemaal weer in een diepe slaap. Eara gaat er overdag maar een paar keer meer bij en dat gaat goed. De pups eten hun buikjes vol met vlees. Vanmiddag hebben we nog even bezoek gehad van Grietje en Kim. Bij hun zit D'Arcy uit ons D-nest.

Neus aan neus   Een paar foto's van Hector. Hij vindt de wijde wereld wel heel erg interessant
  Dag 37  
Vanmorgen was Hatchi niet helemaal lekker. Wilde niet eten en bleef in de bench. Later op de morgen knapte ze gelukkig weer op. Misschien wat buikpijn? Toen ze zich weer beter voelde ging ze ook weer spelen met broer en zus. Vanmiddag kregen de pups bezoek van Jocé met de kinderen. De pups waren flink gegroeit. Vooral hun jongste vind het af en toe nog wat eng. Maar ze deed het super en vindt het leuk dat er straks een pup komt wonen bij hun en Asmar. Ook zijn de pups vanmiddag naar buiten geweest. Deze keer ging dat super. De laatste keer zette ze het op een gillen en wilden nog niet echt buiten wezen. We hebben een paar logees en die waren natuurlijk ook erg interessant. Vooral Chelsea (Weimaraner) vindt de puppen erg leuk. Ze heeft zelf een nestje gehad vorig jaar. Ook waren de pups een stuk meer op onderzoek uit. Na al die indrukken zijn ze in een diepe slaap gevallen. Om negen uur hebben we ze in huis gedaan. Nu liggen ze in coma in de ren binnen.
  Nog een beetje spannend maar dat gaat helemaal goed komen!  
Chelsea en Chico snuffelen bij de pups Hector en Hochi  
Hatchi Hector Hochi
Hector Hatchi Pretletter
 
"Ik vind jullie wel leuk!" Chico en D'Arcy vinden de pup ook leuk  
  Dag 38  
De nachten zonder Eara gaan erg goed. Natuurlijk vinden ze het heerlijk om nog een paar slokjes bij Eara te nemen maar echt veel drinken doen ze niet meer. Ze hebben genoeg aan het vlees. De waterbak is elke keer maar weer een groot feest. Binnen staat een stenen bak. Die kunnen ze gelukkig (nog) niet omgooien. Buiten hebben ze een RVS bak en als ik die vol gooi drinken ze eruit en gooien hem heel snel om. Vooral Hector kan er wel wat mee worden, dus dat beloofd straks nog wat! Vanmiddag zijn ze weer lekker buiten geweest. Dat vinden ze nu wel mooi. Af en toe gilt er nog één omdat die dan een hond ziet lopen.
  Kijken wat de andere honden doen Hatchi
Hochi Hector en Hatchi  
   
  Dag 39  
Vandaag zijn de puppen weer lekker buiten geweest. Vanmorgen kon dat eerst niet vanwege de buien. Maar later wel. En dat vinden ze nu totaal geen probleem meer. De harde wind vonden ze geen probleem. Daar trokken ze zich totaal niks van aan. Onder de schommel liggen is nog wel steeds favoriet. Vandaag had ik een stenen waterbak buiten gezet maar ook dat hielp niks. De waterbak moet leeg. Vandaag geen foto van Hochi, die was niet bij mij weg te slaan en dan wordt foto's maken wel erg moeilijk.
  Hector Hatchi inspecteerd de schommel
Hector is moe Vrouwtjes been claimen Hatchi