Home Onze honden Nieuws Nestjes Pupbemiddeling Fotopagina
Rasstandaard Gastenboek Links Memoriam Diversen DDR-Lijn

H-nest van 't Hogeland

Week 3

4 juli 2017

Dag 15

Gisteren waren de pups alweer 2 weken oud. Tijd dus om ze te ontwormen. Iets wat de puppen natuurlijk niet lekker vinden. Dat brengt altijd lachwekkende momenten. Ook hebben we de nageltjes geknipt, dit om de buik van Eara te sparen. De puppen trappelen met de pootjes tegen de buik van Eara om de melk te laten schieten. Gemiddeld zijn de pups gisteren 100 gram. Omdat de groei zo goed gaat heb ik besloten om ze niet meer alle dagen te gaan wegen. Ze doen het alledrie super goed. Natuurlijk hebben we ook weer portretfoto's gemaakt. Dit keer hebben we dat snel buiten gedaan.
Lui, zat en vet!!! Lekker bij elkaar slapen (Hatchi en Hochi) Hector slaapt tussen de poten van Eara
Hatchi Hector Hochi
  Dag 18  
De puppen worden met de dag leuker. Ze beginnen nu ook met elkaar te spelen. Af en toe wordt er al gegromt. Geweldig om te zien. Vannacht waren de pups wat onrustig maar de tandjes komen door. Van Hochi zijn ze er al door. Ik denk dat ze daar wat last van hebben. Er komt nu ook geregeld een pup over het randje van de werpkist gluren. Ik ben benieuwd wanneer de eerste er uit zal vallen. Dan wordt het namelijk tijd om de werpkist op te ruimen. Ze kunnen al goed schimmen zien. Als Eara voorbij de kist loopt komen ze dus over het randje kijken. En als ze in de kist stapt "rennen" ze naar haar toe om te drinken.
  Hatchi Hochi
     
 
Lekker lui uitbuiken Lekker tegen mama aan knuffelen  
  Dag 20  
De ontwikkeling van de puppen gaat in een razend tempo door. Ik heb nu kranten in de werpkist erbij gelegd en daar gaan de puppen ook op zitten plassen. Eara vind het heerlijk om zo af toe even weer lekker aan de wandel te gaan. Even bij de puppen weg. Alle tandjes zijn inmiddels doorgekomen. Gelukkig wel, want daar hebben ze een paar dagen tegenaan gejammerd. De stoeipartijtjes worden ook steeds leuker om te zien. Vanmiddag hebben we de portretfoto's weer lekker buiten gemaakt. Dat kan met deze temperaturen prima buiten.
Even lekker knuffelen met Hector Over mama heen klimmen Tegen de buik van mama aan slapen