Home Onze honden Nieuws Nestjes Pupbemiddeling Fotopagina
Rasstandaard Gastenboek Links Memoriam Diversen DDR-Lijn

G-nest van 't Hogeland

4 juni 2016

Week 6

  Dag 36  
Gisteren hebben we een drukke dag met van alles en nog wat gehad. Ook ben ik veel met de puppen bezig geweest. Ze zijn een tijdje stuk voor stuk in de "grote" tuin geweest. Dat vonden ze heel interessant. Ook hebben Kevin en ik gisteren de portretfoto's voor deze week gemaakt. Vanmorgen zijn de pups om zeven uur al naar buiten gegaan. Het was toen al prachtig weer. Vanmorgen was de keukenrol van de tafel gewaaid en daar werd natuurlijk gelijk misbruik van gemaakt. Daar werd aan gescheurd en getrokken. Ook het bijten in de kleren en velletjes wordt steeds steviger. Eara is helemaal klaar met de pups. Ze moet er van ons nog een paar keer per dag sowieso bij.
Gaico Gandor Gasko met Chico
Pretletter Kijken wat de andere honden doen Lekker rondrennen
Dikke pret Fotomodel Gin En een lol dat Gin heeft
  Dag 37  
Vanmorgen kwamen Roy, Simone en Lise op bezoek bij de puppen. Lise vond de pupjes erg leuk en was er totaal niet bang voor. Toen de pupjes wat begonnen te happen wilde ze er bij weg en dat kan ik me heel goed voorstellen want ze bijten al hard en die tandjes zijn vlijmscherp. De pupjes zijn vanmiddag pas naar buiten gegaan. Vanmorgen was het nog vrij fris. Eenmaal buiten vermaken ze zichzelf prima. Ze zijn ook al helemaal gewend aan de grote honden in de tuin en kijken dan ook niet meer vreemd op als die blaffen. Vanmorgen is Eara even weer een keer meegeweest naar oma. Dat vindt zowel Eara als oma geweldig.
Roy en Lise Lise vindt de pupjes wel leuk Samen met papa aaien
   
  Simone en Gin  
  Dag 39  
Gisteren hebben de pups bezoek gehad van Zwany, Petra en Ashley. We hebben het super gezellig gehad de hele middag. De pups waren rustig en lagen veel te slapen. Maar dat doen ze toch nog veel. Het is een heel tevreden nest. Ook vandaag was het een drukke dag. Eerst kwam Agnes hier vanmorgen even bij de puppen kijken. Zij komt altijd even bij de nestjes kijken. Af en toe werd er een pup even goed geknuffeld. Vanavond kwamen Tineke en Patricia nog een keer op bezoek. Bij hun komt straks een reutje wonen. Vorige week waren ze hier ook en de pups waren mega gegroeid. Beide dames hebben zich uitstekend vermaakt tussen de pups. Vooral Patricia werd aan alle kanten opgevreten. De puppen krijgen nu vier keer per dag vlees en twee keer per dag een handje vol brokken erbij om daar alvast aan te wennen. Ze weten het al precies als ik met het bekertje rammel. Ook 's morgens weten ze al goed dat ze eten krijgen van mij en laten dat dan ook goed horen.
Tineke Patricia Agnes
   
  Gin haar ene oor staat sinds gisteren echt omhoog  
  Dag 40  
Vandaag een lekkere rustige dag. Voor het eerst in twee en halve week geen bezoek. Vanmiddag zijn de pups weer gewogen omdat ze ontwormt moesten worden. Gemiddeld wegen ze 3.4 kilo. Gin is de zwaarste en weegt samen met Gasko al dik over de vier kilo. Dit keer hebben ze van de ontworming maar weinig meegekregen omdat ik dit door het vlees geprakt had. Vanmorgen hadden de pups even een speeluurtje waarin veel lachwekkende stukjes zaten. Er zijn verschillende pups die net als Eara met hun poten slaan tijdens het spelen. Het is en blijft een komisch gezicht. Eara is de afgelopen week al weer een paar keer meegeweest naar mijn omaatje. Je doet mijn omaatje geen groter plezier dan Eara meenemen. En Eara gaat maar wat graag mee. Die voelt zich daar helemaal thuis. Vanavond is oma Aicira even bij de pups in de ren geweest. Eara corrigeert de pups eigenlijk niet. Alleen als ze haar pijn doen met het drinken gromt ze even. Aicira corrigeerde vanavond wel. Vooral als de pups op haar klauteren. Maar wel op een eerlijke manier. Chico corrigeerde ze van de week ook al. Ze gaat dan met haar bek over de snuit van de pups. En dan is de boodschap duidelijk.
De pups liggen lekker in de schaduw van mijn nieuwe tafel te slapen Al die voorbij lopende honden zijn wel erg leuk Eara op bezoek bij omaatje
   
  Oma Aicira trekt haar lip op en gromt de pup weg  
  Dag 41  
Vanmorgen zijn de pups al op tijd naar buiten gegaan. Op het terras is het uit de wind en in de zon al snel heerlijk van tempratuur. De pups vinden het heerlijk buiten. Liggen natuurlijk nog veel te slapen maar vinden de honden in de grote tuin ook heel interessant. Als ze dan 's avonds in huis komen zijn ze ook echt total loss. En slapen tot aan de laatste maaltijd.
Met zijn allen in diepe rust Gin Gandor
Gin is omgevallen Fotomodel Kijken wat de andere honden doen
Gasko Gaico Nieuwsgierig